- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szia!
1: ne haragudj én úgy emlékeztem, hogy válaszoltam
kipróbáltam és működött, köszi szépen, egyébként akkor már nem volt rá szükség, de tanulságos volt a DOM miatt, ma hasznát is vettem 
2: a HTML kódba nem írtam bele, azt 1-1ben copyztam a kérdezőtől, csak kitöröltem belőle 1-2 részt az olvashatóság miatt, plusz az is igaz, hogy azzal mostanában nem nagyon foglalkozok, hogy a html az valid-e vagy sem:S

3* legalább értékelnéd, hogy segíteni tudtam neki

Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Milyen egeret válasszak?
- Suzuki topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Powerbank topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kipróbáltam és működött, köszi szépen, egyébként akkor már nem volt rá szükség, de tanulságos volt a DOM miatt, ma hasznát is vettem