Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #2474 üzenetére
Na, átalakítottam végre ezt a kódot kicsit "szebbé", annyiban, hogy nincs minden egyes elemnél ott, hogy "onclick", mert az elég csúf megoldás.
Tehát így néz ki most, inkább próbáld ezt alkalmazni:http://jsbin.com/ekesul/9/edit#javascript,html,live
Ebből kiindulva pedig a betöltésre megoldás: .load()
Az lenne a legegyszerűbb, ha minden betöltendő fájlod neve megegyezne az id-k nevével.
Tehát ha a kattintott menü azonosítója "xhome", akkor pl. "xhome.html", ha "xprog", akkor "xprog.html" lenne a fájl neve, és így tovább, ezt tárolhatod pl. a "contents" nevű könyvtáron belül (most a példakódot így mutatom).
Ehhez a kódhoz teljes mértékben átalakítottam az eddigit, de így egyszerűbb is lett talán, szerintem elég alaposan felkommenteztem, hogy értsd, mi történik:
http://jsbin.com/ekesul/10/edit#javascript,html,live===
(#2475) SektorFlop :
ez így van, így sokat lehet tanulni.
Majd mondd el, mire jutottál, kíváncsi vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest