- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevemfel
senior tag
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Ránézve a kódra, én is ezt tenném, amit írtál:
Google alapján arra jutottam, hogy talán eseménykezelést kellene csinálnom a form-on létrehajtott submit eseményre, de lehet, hogy teljesen rossz úton járok.
A submit feliratú button type-ját buttonról submit-ra módosítanám, és levenném az onclick eseménykezelőt erről a gombról. A submitAction függvényt a form elem onsubmit eseményéből hívnám meg:
<form method="post" onsubmit="return submitAction()">.A submitAction functiont is módosítani kell. Ha mehet a submit, akkor a submitAction true értékkel térjen vissza, ha nem, akkor false-al, tehát ezt:
document.forms[0].submit();, erre kell cserélni:return true;Na most ez az elmélet, kipróbálni nem próbáltam ki. Ami látszik a forráskódból, hogy ez egy nagyon régi script lehet, és én semmiféle validációt nem látok a submitAction-ben, így ez elvileg mindig végrehajtja a form submitet, bármi is van az email mezőben. Az sem világos, hogy a loadAction és a submitAction miért állítgatja a form action-jét, méghozzá ha jól látom, ugyanarra az értékre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest