Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
martonx #10135 üzenetére
A ChatGPT -vel programozni azért jó, mert nem kell specialitásokon időt vesztegetnetek !
A programozás nem csak abból áll, hogy kódolsz, hanem a program projektjének véghezviteléből . Csak ti ahhoz vagytok szokva, hogy a munkaadótok megmondja nektek, hogy ezt meg azt programozzátok le .
Én épen most azt hittem hogy a ChatGPT -vel egy fél óra alatt végzek egy új function -val, 4 óra lett belőle, mert vegyszerszag volt a szobámban, mindig összekevertem, hogy mikor <html></html> vagy <script></script> jött vissza a ChatGPT-től, és későn vettem észre, hogy újraindításnál a változók értékei eltűnnek . Miután egy buttont tettem bele ment, mint amikor a főnöl elcsúszik 1 szappanon ♥
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest