Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
Sziasztok,
Problémám akadt glassfish környezetben.
JSP + Servlet technikát alkalmazok.
JSP:
<select name="car_makes" multiple>
<option value="1">egyik</option>
<option value="2">masik</option>
<option value="3">harmadik</option>
</select>Servlet:
System.out.println("Gyártók: "+request.getParameter("car_makes");
Csak az első bejelölt opciót adja vissza mint azt a getParameter() metódusnév sugallja is.
Hogy lehet ezt a jellegű multiple select problémát feloldani? -
SaNyEe
aktív tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
A Model - View - Control pattern-t követni fogom fejlesztés során, php-ban is nagyjából ezt követtem.
Framework alatt vaadin-t meg a hozzá hasonló kattintgatós megoldásokat értettem.Később lehet kipróbálok egyet-egyet, de egyenlőre köszönöm nem, inkább megismerkedek a mélységeivel ennek a témának

-
SaNyEe
aktív tag
Sziasztok,
Nyargalok át PHP vonalról Java EE app server Servlet + JSP kombóra.
Koncepció szintű kérdésem lenne hozzátok.
PHP web app fejlesztésekkor bevett szokás volt részemről, hogy minden get / post request az index.php-hoz futott be. Ez a fájl példányosított egy site loader osztályt, ami felelős volt a weboldal teljes "megrajzolásáért" és a site fő tartalmának megjelenítéséért, illetve az összes paraméter átadásáért is.
Ezáltal nem kellett minden osztályomat azzal kezdeni, hogy kirajzoltassam a fő tartalom előtti részt, a fő tartalmat magát és a fő tartalom utáni részt is.Ti milyen megoldást alkalmaztok JAVA Web appok fejlesztésekor? A csudaszuper frameworkoket egyenlőre mellőzném

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de köszönöm, javítom