- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benex
senior tag
válasz
PsycHo88 #9474 üzenetére
Hello ,én android fejlesztésben dolgozom és egy macbook air 13"-on fejlesztek rá. Semmi problémád nem lesz vele , sőt én fejlesztésre jobban is ajánlom, mint a windows-t.( Ez lehet csak az én véleményem, de pl egy jobb teljesitményü windowsos laptopon nem fut ennyire szépen és röccenés mentesen a studio)
-
Benex
senior tag
Üdvözletem a tagoknak.
Segítséget szeretnék kérni tőletek. OKJ-s szofverfejlesztői végzettségem van , Java nyelvet nagyon tanultuk, mellette ismerem a C / C++ nyelvet , illetve weblap fejlesztői nyelvekkel is tisztába vagyok , mint pl. HTML,CSS,PHP,JAVASCRIPT és az SQL adatbázis kezelő nyelv se áll annyira távol tőlem és persze jól kijövök az angol nyelvel (némettel úgyszintén) . Olyanba kérném a segítségeteket, hogy tudnátok-e olyan munkalehetőségeket ahova lenne esélyem bekerülni, mint pályakezdő ,mivel 99%ban , mindenhova diplomát kérnek. Illetve android porgramozói munkát is szívesen vállalnék.
A segítségeteket előre köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- MIUI / HyperOS topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- Dell RTX A4000 16GB
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest