Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Ebben valaki tudna segíteni?
-
gojko.m
senior tag
válasz
Aethelstone #9739 üzenetére
Ha jól gondolom ez a programkód módosítását igényelné. Ha így van, akkor nem bolygatom tovább a dolgot, az előző megoldás is megfelelő.
-
gojko.m
senior tag
Valami ötlet ezzel kapcsolatban?
-
gojko.m
senior tag
Sziasztok!
Nem ismerem a java programozást és épp ezért szeretnék segítséget kérni tőletek.
Egy kis kínai (
) youtube-dl GUI-hoz (link) csináltam magyarítást, amit a java progi készítője volt olyan kedves, hogy be is épített. Viszont a fordítás karakterkódolásával valami probléma van. Ezt le is írtam neki. Elvileg javította is, de probléma továbbra is fennáll.
Ha UTF-8 kódolású a fordítás, akkor teljesen katyvasz karakterek jelennek meg:
Ha ANSI kódolású a fordítás, akkor már jobb a helyzet. Ebben az esetben csak az ŐőŰű betűk kalaposak:
Tudja valaki, hogy mi okozhatja ezt a hibát?
Köszönettel:
gojko
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óra topik
- Crohn betegség
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest