- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Ebben valaki tudna segíteni?
-
gojko.m
senior tag
válasz
Aethelstone #9739 üzenetére
Ha jól gondolom ez a programkód módosítását igényelné. Ha így van, akkor nem bolygatom tovább a dolgot, az előző megoldás is megfelelő.
-
gojko.m
senior tag
Valami ötlet ezzel kapcsolatban?
-
gojko.m
senior tag
Sziasztok!
Nem ismerem a java programozást és épp ezért szeretnék segítséget kérni tőletek.
Egy kis kínai (
) youtube-dl GUI-hoz (link) csináltam magyarítást, amit a java progi készítője volt olyan kedves, hogy be is épített. Viszont a fordítás karakterkódolásával valami probléma van. Ezt le is írtam neki. Elvileg javította is, de probléma továbbra is fennáll.
Ha UTF-8 kódolású a fordítás, akkor teljesen katyvasz karakterek jelennek meg:
Ha ANSI kódolású a fordítás, akkor már jobb a helyzet. Ebben az esetben csak az ŐőŰű betűk kalaposak:
Tudja valaki, hogy mi okozhatja ezt a hibát?
Köszönettel:
gojko
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest