- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Ahogy néztem ez a topik jobban pörög, így itt is felteszem újragondolt kérdésem:Programozási tanfolyamot/kurzust keresnék a kövektkező ismeretekkel: alapszintű programozási tudásom van de mivel a programozás alapjai, alapelvek hiányoznak nem nagyon tudunk fejlődni és azt szeretném ha egy tanfolyam keretében ezeket az alapokat megkapnám és utána gyorsabban tudnék az önképzéssel haladni, programnyelvtől függetlenül a programozói gondolkodást magamévá tenni s alkalmazni. Mivel a legszimpatikusabb számomra a Java nyelv, ezért első körben ilyen tanfolyamot kezdenék el, de nem zárkózom el semmitől.
Ez az oldal (kép alul) tök jól összefoglalja az általam felszedni kívánt tudás vázát, de az állandó munka miatt leginkább esti, esetleg hétvégi képzés jönne szóba.
Mit tudnátok ajánlani ezek ismeretében?
Köszönöm előre is! -
motoflug
őstag
válasz
fordfairlane #9151 üzenetére
Maradnék a tanfolyamnál, egy BSC elég volt, inkább majd egy MBA. Így esetleg valami ajánlás?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Szeretnék jobban belemélyülni a Java tanulásba, de magamat ismerve akkor megy igazán, ha ezt egy tréner mellett teszem, 'házikkal', stb. stb. Tudnátok Budapesten jó tanárt/kurzust ajánlani, ahol rendesen átadják a tudást?
Ezt a képzést találtam, nem tudom milyen nívót képviselnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest