Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Ahogy néztem ez a topik jobban pörög, így itt is felteszem újragondolt kérdésem:Programozási tanfolyamot/kurzust keresnék a kövektkező ismeretekkel: alapszintű programozási tudásom van de mivel a programozás alapjai, alapelvek hiányoznak nem nagyon tudunk fejlődni és azt szeretném ha egy tanfolyam keretében ezeket az alapokat megkapnám és utána gyorsabban tudnék az önképzéssel haladni, programnyelvtől függetlenül a programozói gondolkodást magamévá tenni s alkalmazni. Mivel a legszimpatikusabb számomra a Java nyelv, ezért első körben ilyen tanfolyamot kezdenék el, de nem zárkózom el semmitől.
Ez az oldal (kép alul) tök jól összefoglalja az általam felszedni kívánt tudás vázát, de az állandó munka miatt leginkább esti, esetleg hétvégi képzés jönne szóba.
Mit tudnátok ajánlani ezek ismeretében?
Köszönöm előre is! -
motoflug
őstag
válasz
fordfairlane #9151 üzenetére
Maradnék a tanfolyamnál, egy BSC elég volt, inkább majd egy MBA. Így esetleg valami ajánlás?
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Szeretnék jobban belemélyülni a Java tanulásba, de magamat ismerve akkor megy igazán, ha ezt egy tréner mellett teszem, 'házikkal', stb. stb. Tudnátok Budapesten jó tanárt/kurzust ajánlani, ahol rendesen átadják a tudást?
Ezt a képzést találtam, nem tudom milyen nívót képviselnek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest