Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
muad_dib
tag
Koszi a tippeket, infokat!
Kozben ram esett egy masik javitani valo feladat, aze csak most irok...
Egyebkent irtam mar ilyet, SSL-en keresztul bufferelgettem fel az adatot, es az esetleges base64 encoded cuccot mint binaris adatot ahogyan megkapta a parser csomagonkent egybol rakta ki tempfileba, szal egesz jo kis cucc volt, csakhat nagyon nem Javaban
-
muad_dib
tag
Tsokolom!
Belekukkantottam a temaba, de nem leltem semmit ami a problemamra megoldas lenne:
Nem is problema, inkabb kerdes. Kellene nekem valami okos XML parser, de nem nagyon talaltam olyan leirast, ami kiterne arra, hogy a parser felolvassa az egesz cuccot a memoriaba, vagy pedig streamkent viselkedik. Streames cucc kellene, mert elkepzelheto pl. hogy egy nagyobb video vagy hasonlo binaris adatkupac utazik az xml fileban, es nem lenne igazan hasznos ha felolvasna az egeszet.... ha mar van ilyen akkor a fenenek van kedve megirni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest