- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Köszönöm a gyors választ és benne a segítséget.
Öcsém most végzett szoftverfejlesztőként, ő is azt mondta, meg lehet tanulni, de vagy van készségem hozzá vagy nincs.Ez az ingyenes weboldal pont jól jön (még nem hallottam ilyenekről), hisz valóban nem szeretnék se pénzt, se időt feleslegesen kidobni.
Ezekből van a legkevesebb.Köszönöm még egyszer.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Információ szerzés gyanánt írok ide.
28 éves vagyok. Jelenleg főállásban dolgozom (nem informatikával kapcsolatos állásom van), de a későbbiek folyamán váltani szeretnék.
A JAVA programozással/szoftverfejlesztéssel szemezgetek.Sajnos nincs e téren semmilyen tapasztalatom/tudásom/gyakorlatom. Sőt, soha nem tanultam semmit ami informatikával kapcsolatos.
Minimálisan értek a hardverekhez, de ennyi.Azt szeretném kérdezni, hogy így van-e esélyem, érdemes-e egyáltalán elkezdenem tanulni JAVA programozást?
Érdemes-e pénzt/időt belefektetni? Egy szimpla tanfolyammal sikerülhet-e elhelyezkedni?
Főállás mellett szeretnék tanfolyamra járni. Tudtok-e megnevezni képzési intézményeket, ahol érdemes tanfolyamot végezni? (Budapest)Tehát összefoglalva láttok-e esetleg esélyt arra, hogy a későbbiekben egy sikeres vizsga után JAVA programozóként dolgozhassak?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest