- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Köszönöm a gyors választ és benne a segítséget.
Öcsém most végzett szoftverfejlesztőként, ő is azt mondta, meg lehet tanulni, de vagy van készségem hozzá vagy nincs.Ez az ingyenes weboldal pont jól jön (még nem hallottam ilyenekről), hisz valóban nem szeretnék se pénzt, se időt feleslegesen kidobni.
Ezekből van a legkevesebb.
Köszönöm még egyszer.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Információ szerzés gyanánt írok ide.
28 éves vagyok. Jelenleg főállásban dolgozom (nem informatikával kapcsolatos állásom van), de a későbbiek folyamán váltani szeretnék.
A JAVA programozással/szoftverfejlesztéssel szemezgetek.Sajnos nincs e téren semmilyen tapasztalatom/tudásom/gyakorlatom. Sőt, soha nem tanultam semmit ami informatikával kapcsolatos.
Minimálisan értek a hardverekhez, de ennyi.Azt szeretném kérdezni, hogy így van-e esélyem, érdemes-e egyáltalán elkezdenem tanulni JAVA programozást?
Érdemes-e pénzt/időt belefektetni? Egy szimpla tanfolyammal sikerülhet-e elhelyezkedni?
Főállás mellett szeretnék tanfolyamra járni. Tudtok-e megnevezni képzési intézményeket, ahol érdemes tanfolyamot végezni? (Budapest)Tehát összefoglalva láttok-e esetleg esélyt arra, hogy a későbbiekben egy sikeres vizsga után JAVA programozóként dolgozhassak?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Indul a toborzás a Tesla chipgyárába
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fűnyíró topik
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Pulse Explore Vezeték Nélküli Fülhallgató
- ELADÓ FOXWELL NT630 Plus OBD2 autódiagnosztikai eszköz
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest