- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothg86
tag
Srácok, egy újabb JPA/Hibernate kérdésem lenne. ManyToMany joinnal akadtam el. Van egy működő példám egy ideális (játszós) adatbázisban. Azonban egy létező adatbázisnál nem sikerül alkalmaznom.
Lehet úgy ManyToMany mappinget létrehozni, hogy egyik joinolandó oszlop sem az adott tábla primary key-e? Csak auto incrementes pk-k vannak, amik nem segítenek. Ezért másik oszlopok mentén szeretnék joinolni. Lehetséges ez egyáltalán? Tudom, hogy ManyToOne-nál lehetséges
-
Tothg86
tag
válasz
floatr #12058 üzenetére
Köszönöm szépen!
Az az egy nem világos most, hogy egyelőre egy tök szimpla lekérdezéshez, a példában szereplő két mezőt (account number és account type) ugyanúgy kell mappelnem az account osztályban, hogy melyik oszlopban van az adatbázisban? Én úgy szoktam, hogy nem bizom a hibernatere, hanem mindig megadom melyik adatbázis oszlophoz mappelje. -
Tothg86
tag
válasz
floatr #12056 üzenetére
Köszi!
Egy konkrét kérdésem is lenne.
Van egy munkahelyi tábla, amiben nincsen auto increment ID, nincs semmilyen primary key sem. Szembesültem azzal (ha jól értem), hogy a hibernate megköveteli az egyértelmű azonosítást. Mivel nincs a táblában ID, ezért egy darab azonosítót nem tudok hozzárendelni. Olvastam, hogy van lehetőség összetett kulcs hozzárendélésére az EmbeddedID annotation-nel.
Jól értem? Egy netes példában az volt, hogy egy külön osztályt hozok létre a kulcsnak, és itt jelölöm, hogy @Embeddable. De ez már beleszámít a mappingbe? -
Tothg86
tag
Sziasztok
Tudtok esetleg egy jó tutorialt Hibernate-hez? Amiket eddig találtam, egyikből sem jutottam közelebb a témához.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged