- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondjuk ehelyett a sok i-1-es szenvedés helyett szerintem szebb lenne úgy, ha 0-tól inicializálnád az i-t, és csak a kiíratásnál, tehát azon az egy helyen adnál hozzá 1-et.

System.out.println("Kerem az " + (i+1) + ". szamot:");
De ne vedd magadra, tudom, hogy az EREDETI kódban javítottad csak a hibát, csak akkor már legyen teljes a korrekció.
-
Frigo
őstag
Ezt vedd meg ha majd megjelenik.Angolúl már elolvastam és egyik legjobb könyv a témában.Szinte mindent megtalálsz benne ami kell :SWING ,generics ,multi-thread ,inner class,JAR készítés etc...és alaposan kivesézi JAVA-s OOP működését is.Ráadásúl tele van képekkel így a vizuális tipusúaknak is érthetően van elmagyarázva.
-
x123456
aktív tag
Nekem még a régi, 1.2-es v. 1.3-as Javaról szóló kötetek vannak meg. Végülis nem rossz, ha tudsz angolul és elő tudod mellé venni a sun-os tutorialt is.
A saját példányomnál egy dolog zavar: a 3. kötet gyakorlatilag felesleges. A java ref.guide kissé felületesen magyarra fordított változata. -
x123456
aktív tag
C vagy C++?
Előbbinek nem sok hasznát veszed, attól tartok. Ha az angol nem okoz gondot, akkor The Really Big IndexIlletve egy Nagy Gusztáv (remélem, jól emlékszem) nevű tanár írását is érdemes megkeresni. Itt a topic-ban is ajánlották. Igaz, az még 1.3-as javaról szól és nem ír pl. a swing-ről...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Viccrovat
- Próba
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest