Új hozzászólás Aktív témák
-
aDtG
tag
válasz
Ezekiell #11156 üzenetére
Teli találat. Diplomamunkáról van szó, de még nem idén kell leadnom, viszont szeretném előre elkészíteni. Nem sok programot írtam korábban, ezért is írtam, hogy amatőr vagyok.
Ennek függvényében is még mindig a jelszókezelőt ajánlod? szeretnék beleférni a 2-2,5 hónapba, de nyilván kicsúszhatok ebből. -
aDtG
tag
válasz
Ezekiell #11154 üzenetére
Azt meg tudod mondani, hogy miben nehezebb az edzés program?
nem gondolom jól, hogy adatbázisba tárolok le adatokat és azzal dolgozom? az edzésprogram igazából csak egy felület lenne ami megjelenítene szövegeket, példákat.
A feldolgozandó adatok az alábbiak lennének:
- testsúlyváltozás nyomonkövetése --> kalória + testsúly grafikon
- edzésnapló (melyik gyakorlatból mekkora súllyal dolgozott a felhasználó és hány ismétlést hajtott végre)
- célkitűzésekAz a helyzet, hogy nem szeretném túlvállalni magam(2-2.5 hónapom lesz elkészíteni.)
-
aDtG
tag
válasz
Ezekiell #11152 üzenetére
Kicsit tekintsünk el a password managertől, aztán ha ez szerintetek nem annyira érdekes akkor elengedem.
Szóval a másik téma:
Alkalmazás ami alakformálással foglalkozik(jelenleg úgy is sokan járnak edzőtermekbe)
- edzésprogramok
- táplálkozás(ételek, étrendkiegészítők)
- testsúlyváltozás nyomonkövetése --> kalória + testsúly grafikon
- edzésnapló (melyik gyakorlatból mekkora súllyal dolgozott a felhasználó és hány ismétlést hajtott végre)
- célkitűzések
- akár gyakorlatokról képek/videókItt ha jól gondolom, akkor a testsúly illetve a kalória tárolására lenne szükség napi lebontásban, edzésnapló esetén a gyakorlatok nevei, súlyok méretei, ismétlésszám
Célkitűzéseknél hasonlóan mint a gyakorlatoknál fel kellene vezetni, hogy milyen súlyokat és milyen ismétlésszámmal szeretne a felhasználó.Ennek a megvalósítása hogyan nézne ki nagy vonalakban?
-
aDtG
tag
válasz
Ezekiell #11150 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy esztétikai szempont a legfontosabb, viszont ha egy programkódot kellene virítani, akkor se legyen belőle lebőgés.
Azt nem szeretném, hogy van egy szép felület. Kérik, hogy mutassam meg a kódot és akkor be tudok mutatni 150 sort ami érdemi rész.A jelszókezelő alkalmazás esetén a jelszavak titkosítását érdemes lehet bele venni a programba? Mennyire okozhat ez nehézséget? (kezdő vagyok még a programozásban)
-
floatr
veterán
válasz
Ezekiell #11116 üzenetére
Csak 30-ára 3 crashlogom van. Megtartottam párat, hogy majd utánanézek, de még egyelőre inkább sajnáltam magam, mint időm lett volna rá. A code insight környékén (is) van valami gáz. Viszonylag nem kicsi a projekt, van 8 konténer, és a legborzasztóbb tényleg az, hogy néha az IDE indítás után egyszerűen az alap classpath sem látszik, mert összekavarodik a gradle sync.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- EA Sports WRC '23
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- VR topik
- LED világítás a lakásban
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest