- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
-
válasz
attis71 #8266 üzenetére
Félreértettem a leírásod, a "harmadik sort már nem akarom megjeleníteni" nekem úgy jött le, hogy ott álljon meg a folyamat. Második nekifutásra átjött, hogy olvasnál az első mínusz jelet tartalmazó sorig (azzal együtt), utána kihagysz mindent, amíg nem jön még egy mínusz.
Ehhez egy boolean segédváltozóra lesz szükséged csak, amit akkor billegtetsz, ha a szöveg mínuszt tartalmaz, és abban az egy esetben, ha ez igaz ÉS nincs mínusz a sorban, continue kulcsszóval átugrod.
CompareTo-ra semmi szükség, semmi olyat nem csinál, aminek a feladatodhoz hajszálnyi köze lenne.
-
válasz
attis71 #8263 üzenetére
A kódrészlet, amit utána írtál, már most is soronként olvassa a fájlt. Annyi hiányzik, hogy a while ciklusból breakelj ki, amikor a szövegben - karaktert találsz.
Viszont ha már arra jársz, mindenképp alakítsd át úgy a kódot, hogy try-catch-finally-t használsz, és a readert a finallyben zárod le. Jelen esetben ha bármi hiba van, a fájl nyitva marad, te meg elpazarlod a memóriát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest