Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
A google prog.versenye is ilyen, buktam mar megoldast rajta... na jo, azert kezdo szinten tenyleg jobb lenne a code review IS, de azert az is hasznos szerintem is, ha mar csak azert tobbet foglalkozik a user feladattal, mert nem pontosan talalta el a formatumot. A kiiratasi hiba keresese mellett kijavit ket masikat (ld. most a stream close). Onalloan. Szerintem neki is hasznos, nem csak a tanarnak.
Persze ha 100% utan ra se neznek a kodra v nincs legalabb mintamegoldas a buktatok kiemelesevel, akkor az ga'z. -
VTom
veterán
Minden feladatot egy program etet meg bemenetekkel elsődlegesen, és a kimenet alapján pontoz. A szintaktikának 100%-ban pontosnak kell lennie, különben hibaként adja vissza.
Mellesleg egy programozás kurzuson ez alap, szerintem, a tanuló megtanulja, begyakorolja, hogy minden részletre, írásjelre, szóközre maximális figyelmet kell fordítania.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PlayStation 4 Slim 1TB
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest