Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Az ok, hogy vannak kötöttségek, de abban igaza van, hogy elég elbaltázott dolog az, ha egy rakat alkalmazás fut egy helyen és nem férnek hozzá egy közös adatbázishoz.
Amúgy nem tudom, hogy ennek az általad vázolt szisztémának milyen erőforrásigényei vannak, de kicsit úgy érzem, hogy túllősz a célon. Ennél sokkal kevesebb eszköz-ráfordítással is meg kéne tudni oldani (ami nyilván időben viszont több lenne mint 3 óra). Nálunk jboss clusterek vannak, aminél a jgroups eleve ott van, én azt használnám egy ilyen hálózat kiépítésére, ha nagyon cizelláltan kéne megoldani, de a legtöbbször a cizellált megoldásokat senki nem fizeti ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest