Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Nincs általános válasz, normálisan nem kéne ilyen probléma legyen két war között. A frameworköknek és konténereknek kéne megoldani, hogy ilyen ne legyen, mégis gyakran előfordulnak ehhez hasonló érdekességek.
A RuntimeDelegate lehet speciális, mivel javax-es package-ben van, és elképzelhető, hogy ezt a jetty a system classloaderrel tölti. Valami közös szülő classloadernek lennie kéne a két alkalmazás között, ami okozza a problémát, másként érvényesülne az, hogy a szóban forgó osztályok a war-ok WEB-INF/lib WEB-INF/classes-eiből töltenek, mivel ez prioritást élvez, és a két "különböző" verzió nem akadna össze.Meg egyáltalán... nem a thread contextclassloaderét kellene használnia egy objektum legyártásakor? Vagy ilyenkor a legyártást végző osztály classloaderét örökli az új objektum? Ezekszerint az utóbbi.
Utóbbi. A createUriBuilder működhetne úgy is, hogy a thread context classloaderrel tölt be egy implementációt, de a bemásolt kód nem ezt teszi (az se biztos, hogy ez a sor indukálja a class betöltését).
Amúgy hol vannak a resteasy lib-ek? WEB-INF/lib-ben van mindkét war-ban ugyanaz a verzió?
Én a "-verbose:class" -t is megnézném, hátha valami összefüggés kiolvasható belőle. -
floatr
veterán
JBoss tud olyant, hogy egy közös war-ba lehet telepíteni a közösen használt libeket. Mondjuk az sem sokkal jobb megoldás, de kicsit furcsállom ezt a classloader összeakadást. Most nézem, hogy maven plugin is van arra, hogy egy konkrét war-ból kimásolja a libeket az újba jettyhez.
Én mondjuk tutira kitesztelném ezt a dolgot egy saját jarba forgatott singletonnal, ami logol mindent, ami az életciklusával kapcsolatos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Intel Core i7-10700 csere Intel Core i7-10700k - ra +KP
- Iphone 16 Pro Max 256GB Black Titanium
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedbak 3,9Nm garancia
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi