Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
Szerintem azt nem úszod meg, hogy egy Javaban írt böngészo"t ne rakj az alkalmazásba. Ez egy Swing komponens, ami chromiumot futtat a háttérben: http://www.teamdev.com/jxbrowser
Onnantól kezdve pedig már csak a megfelelo" URL-t kell összraknod, és beadnod neki:
Static Maps API Version 2 – Entwicklerhandbuch
Direkt a koordináták hogyan jeleníted meg, azt nem tudom, annak a fenti oldalon nézz utána.
-
axioma
veterán
Van olyan kodreszlet a kezemben, ami megoldja egy adott reszlet megjelenteset, de mar akkor ugy voltunk vele, hogy nem tul publikus progiban macska farkan bojt (de hulye marketinges akarta), igy bevallaltuk hogy jogilag nem tiszta teljesen. De abban pontok jelolese nem volt, csak terkepreszlet kirajzolas.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DUNE médialejátszók topicja
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Canon EF & EF-S objektívek + K&F szűrők
- Canon 90D + 2 akku + portré grip
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10G I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi