- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
sunnysys #6175 üzenetére
JATE, amikor me'g annak hivta'k, ha csak a programozas a kerdes. Igaz, volt egy java speckoll, de a srac (phd-s) annyira lelkes volt, hogy csak a lelkesedese meg morzsak jottek at. Aztan amikor atkerultem egy java-s projektre, az aktualis munkahelyem kuldott el egy tanfolyamra (ami elvileg kezdo volt, gyakorlatilag C-s gyakorlat nelkul meghaltal volna), es utana meg training on the job
Ezt egyebkent kiemelnem, nalam rendszeresen nem elhanyagolhato szerepet jatszott, hogy megkerestem a mar meglevo (remelhetoleg hozzaerto altal irt) programkodban azt a reszt, ami hasonlot csinalt mint nekem kellett, es masoltam, tipustol/mennyisegtol fuggoen kodot vagy refactor copy, meg modositottam a sajat igenyekhez. Tok sok mindent fel lehet igy deriteni, es raadasul a hibakeresesi skill is novekszik (hogy kovess le egy hivasi fat vagy mukodest).
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
sunnysys #6175 üzenetére
Én tanultam a főiskolán programozást (elsőnek TurboPascal, aztán meg Java keretében - pont az Angster könyvet kaptuk), de az igaz javas ismereteimet később a munkahelyem napi gyakorlatban szereztem (illetve itt még elvégeztem a Sun által tartott tanfolyamokat), mivel itt bedobtak a mélyvízbe.
Természetesen autodidakta módon is eljuthatsz akármeddig. A legfontosabb, hogy csináld, ehhez viszont kellenek értelmes feladatok, amikben a megvalósítandó dolgokat nem alakítgathatod csak azért, mert a tudásodhoz képest kihívásokat állít eléd. Pont ezek azok amiket le kell küzdened, ki kell kaparnod a megoldást, utána kell olvasnod és kérdezősködnöd ill.,sokat-sokat kell próbálkoznod. Ettől okosodsz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest