Hirdetés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
sunnysys
üzenetére
JATE, amikor me'g annak hivta'k, ha csak a programozas a kerdes. Igaz, volt egy java speckoll, de a srac (phd-s) annyira lelkes volt, hogy csak a lelkesedese meg morzsak jottek at. Aztan amikor atkerultem egy java-s projektre, az aktualis munkahelyem kuldott el egy tanfolyamra (ami elvileg kezdo volt, gyakorlatilag C-s gyakorlat nelkul meghaltal volna), es utana meg training on the job
Ezt egyebkent kiemelnem, nalam rendszeresen nem elhanyagolhato szerepet jatszott, hogy megkerestem a mar meglevo (remelhetoleg hozzaerto altal irt) programkodban azt a reszt, ami hasonlot csinalt mint nekem kellett, es masoltam, tipustol/mennyisegtol fuggoen kodot vagy refactor copy, meg modositottam a sajat igenyekhez. Tok sok mindent fel lehet igy deriteni, es raadasul a hibakeresesi skill is novekszik (hogy kovess le egy hivasi fat vagy mukodest). -
M_AND_Ms
veterán
válasz
sunnysys
üzenetére
Én tanultam a főiskolán programozást (elsőnek TurboPascal, aztán meg Java keretében - pont az Angster könyvet kaptuk), de az igaz javas ismereteimet később a munkahelyem napi gyakorlatban szereztem (illetve itt még elvégeztem a Sun által tartott tanfolyamokat), mivel itt bedobtak a mélyvízbe.
Természetesen autodidakta módon is eljuthatsz akármeddig. A legfontosabb, hogy csináld, ehhez viszont kellenek értelmes feladatok, amikben a megvalósítandó dolgokat nem alakítgathatod csak azért, mert a tudásodhoz képest kihívásokat állít eléd. Pont ezek azok amiket le kell küzdened, ki kell kaparnod a megoldást, utána kell olvasnod és kérdezősködnöd ill.,sokat-sokat kell próbálkoznod. Ettől okosodsz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- OLED monitor topic
- Steam topic
- Napelem
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Projektor topic
- Google Pixel topik
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS 3050Ti 16 512 hun vbill toll ujjlolv gar
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Asus Zenbook 14 OLED UX3405CA - Ultra 9 285H 32 GB RAM 2000 GB SSD - ~ÚJ
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10510U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt egyebkent kiemelnem, nalam rendszeresen nem elhanyagolhato szerepet jatszott, hogy megkerestem a mar meglevo (remelhetoleg hozzaerto altal irt) programkodban azt a reszt, ami hasonlot csinalt mint nekem kellett, es masoltam, tipustol/mennyisegtol fuggoen kodot vagy refactor copy, meg modositottam a sajat igenyekhez. Tok sok mindent fel lehet igy deriteni, es raadasul a hibakeresesi skill is novekszik (hogy kovess le egy hivasi fat vagy mukodest).