Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Értem én, hogy hogyan működne, csak azt nem, hogy miért. Mert tegyük fel, hogy a sUsageCounter is adattag, és nem statikus. Akkor a getHelper-nek adattagként kéne babrálnia, vagy hívhatna egy open() metódust is, ami ezt az értéket kezeli. Sakko szimmetrikus is a dolog, pláne ha van valami szemaforos cucc is a két metódus körül.
Nem szabad halmozni a statikus dolgokat singleton esetében. Sőt, amióta springgel írom a hello world-öt is, azóta nem is nagyon használok igazi singletont sem. Itt persze más a dolog, de sztem hagyni kéne, hogy a singleton a nyitáskor is gondoskodjon magáról, ne csak a záráskor. -
axioma
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
En ugy ertem a feladatot, hogy az ososztaly tudja, milyen alosztalyai vannak, es a kod tobbszoros leirasa az egyetlen problemad. Akkor miert nem csinalod, hogy az ososztalyban egy map-be bedobod a class-hoz a neki rendelt felugyelot, es 1x irod meg a fuggvenyt ami a class-hoz visszakapott cuccost modositja?
(Bocs a pongyolasagert, meg en nem feltetlen tartanam ezt kovetendobbnek, mint a kulon letrehozast, meg lehetne persze tombbel es indexekkel, en csak a te felteteleidhez dobtam be egy szerintem megvalosithato es meg mindig nem tul ronda otletet.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen egeret válasszak?
- Proxmox VE
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- FIFA 16 Playstation 4
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs