- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bucsupeti #3176 üzenetére
"A kérdésem az hogy a felvázolt architektúra szerintetek rendben van? Illetve jó megoldás-e az egyetlen session használata?"
Mint mondtam, a Session inkonzisztens allapotba kerulhet, igy nem erdemes csak egyet hasznalni. Ez a javadocban is le van irva.
A masik, hogy a Session nem thread safe, igy leginkabb a session-per-request megoldast szoktak kovetni. De ez nem azt jelenti, hogy ha egy muvelethez tobb select / insert /akarmi kell, akkor mindegyikhez letre kellene hozni egy sessiont.
A statikus dolgokat felejtsd el, unit tesztelhetetlen. Ritkan van ertelme (konstants, logger, ...), de alapvetoen csak thread safety problemakhoz vezetnek. Jelenleg is tobb kulonbozo metodusod dolgozik egy statikus nem thread safe peldanyon, tehat neked kell gondoskognod rola lockolassal vagy valami mas modon, hogy egyszerre csak egy valaki hasznalja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Kuponkunyeráló
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Béta iOS-t használók topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Fejhallgatós találkozó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest