Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Hopp viszont érdekes dolgot csinál. Szóval ennek az alapja egy hibernates adatbáziskezelő programocska, ami már rég kész van, csak most így jsf-es felületet csinálok neki. Szóval az van, hogy a Mrbean nevű beanben mindenféle eljárás, elég egyszerűek, csak már meglévő adatbáziskezelő osztályból veszi ki az adatokat, indít eljárást, szóval csak egy közvetítő. Az már kész van egy ideje, hogy a jsf-es felületen lehet felvinni új rekordot, vagy frissíteni meglévőt.
Most az van, hogyha a valami műveletet hajtottam végre webes felületről, ha nyomok egy frissítés a böngészőben, újra végrehajtja az előző művelet. Most 3x rányomtam a frissítésre, és 3x rekordot hozott létre ugyanazokkal az adatokkal. Hogy lehetne azt elérni hogy ne lehessen frissíteni, vagya jsf mindig 0-ról induljon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Call of Duty: Black Ops 7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- RAID
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest