- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
axioma #12093 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Így sikerült:
ImageView viewNr = imageView1;
int imgId = R.drawable.one;
viewNr.setImageResource(imgId);Így már be tudom rakni for ciklusba, tömbbe, method-ba.
Viszont ezzel teljesen felborul az adat tipusok.
Mivel ebben az esetben int nem egész szám.
Ha viszont azt nézem hogyan használja, akkor minden boolean, mert a cpu 0 és 1 -eseket értelmez.
Tehát nem értem hogy int a String, ami nincs idézőjelben. -
válasz
axioma #12093 üzenetére
El fog futni, mert az R.drawable.* az android által generál resource azonosítója lesz.
pl src/drawable/one.png => R.drawable.one
R az android által generált resource osztály, amiben lehet csomó bepakolt resource azonosítója és azon keresztül lehet ezekre hivatkozni. Ezért is lesz int az értéke amit ki lehet debugolni, de amúgy lényegtelen, hogy mi is az.
@lanszelot: Egyszerűbb lenne ha felraknád a kódod valahova, pl github-ra és viszonylag gyorsan meglenne a megfejtés. A hiba pedig amit ír csak szemantikai hiba, nem runtime vagy fordítási. Szerintem rossz helyre másoltad be a kódot vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest