Hirdetés
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
floatr
üzenetére
Szerintem van ráció abban amit a SonarLint ír. Lehet, hogy komplexebb lesz a dolog de akkor is biztonságosabbá válik azáltal, hogy valmait kell kezdened a DTO-val és nem tudod csak úgy pusztán elmeneteni.
Az egész sonar opcionális, nem muszály használnod. De egyszerűen, egy plugin telepítésével összeségében nagyon sokat tudsz javítani a minőségen.
Én általában a nálam okosabb emberek által javasolt dolgokat elfogadom, persze nem jelenti azt, hogy neked is el kell. Régóta létezik, ha akkor szar lenne, azért bízom benne, hogy nem létezni.
Ki volt és megint hol demagóg? Valláshábórú != demagógia (bocs, ha nem nekem szólt).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest