- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Mobil flották
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Tudja valaki hogy mi lehet az oka hogy Netbeans 8.1-ben a következő jelenségnek?
Egy webalkalmazást készítek, hibernate-el. Van benne model package amiben vannak a hibernathez szükséges pojo-k annotációval .
a hibernate.cfg-re ha futtatok egy HQL queryt (from User) akkor rendben lefut minden, eredményben ott az oszlopok.
Ezután módosítottam az adatbázison, majd a pojo-ban is felvettem az új mezőt, annotálva.
Ezután ismét HQL query-t futtatok (from User) és nem látom az új mezőt.
Hiába clean-elem a projektet, no effect....
Bezárom a projektet, újranyitom... semmi.
Bezárom, kilépek a netbenasből, majd újraindítom és akkor látom a változást.
Ezt a jelenséget akár mikor reprodukálom.
Ubuntu 16.04 és Netbeans 8.1 Java 8-al és Tomcat-el (bár a tomcatnek itt még nincs túl sok szerepe)
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest