Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telekom mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Sok interjún vagyok túl mindkét oldalról, de nem sok biztosat lehet erre mondani.
Nem minden cég csináltat gépi feladatot a felvételi folyamat során. Sőt, többségében nem volt ilyen az én interjúimon. Ha volt, akkor az leginkább egyszerű algoritmizálási feladatokat jelentett, és akkor is általában otthoni előszűrés volt, nem az interjú közben nyomtak kezembe egy gépet. Gyakorló feladatokat találsz pl. codewarson, hackerranken, az egyszerűbbeken érdemes edzeni. Ahhoz, hogy sikeresen tudj venni egy ilyen akadályt juniorként, logikus gondolkodás kell, és az, hogy a java a kezedben legyen, ne a feladat közben kelljen gondolkodni szintaktikán és alap JSE dolgokon. Nem nagyon találkoztam olyan feladattal interjú során, ami komolyabb speciális java tudást igényel. A legnagyobb előny nyilván az, ha találkoztál már az adott problémával, vagy hasonlóval, ehhez sokat kell gyakorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telekom mobilszolgáltatások
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest