Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Sok interjún vagyok túl mindkét oldalról, de nem sok biztosat lehet erre mondani.
Nem minden cég csináltat gépi feladatot a felvételi folyamat során. Sőt, többségében nem volt ilyen az én interjúimon. Ha volt, akkor az leginkább egyszerű algoritmizálási feladatokat jelentett, és akkor is általában otthoni előszűrés volt, nem az interjú közben nyomtak kezembe egy gépet. Gyakorló feladatokat találsz pl. codewarson, hackerranken, az egyszerűbbeken érdemes edzeni. Ahhoz, hogy sikeresen tudj venni egy ilyen akadályt juniorként, logikus gondolkodás kell, és az, hogy a java a kezedben legyen, ne a feladat közben kelljen gondolkodni szintaktikán és alap JSE dolgokon. Nem nagyon találkoztam olyan feladattal interjú során, ami komolyabb speciális java tudást igényel. A legnagyobb előny nyilván az, ha találkoztál már az adott problémával, vagy hasonlóval, ehhez sokat kell gyakorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő