Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Sok interjún vagyok túl mindkét oldalról, de nem sok biztosat lehet erre mondani.
Nem minden cég csináltat gépi feladatot a felvételi folyamat során. Sőt, többségében nem volt ilyen az én interjúimon. Ha volt, akkor az leginkább egyszerű algoritmizálási feladatokat jelentett, és akkor is általában otthoni előszűrés volt, nem az interjú közben nyomtak kezembe egy gépet. Gyakorló feladatokat találsz pl. codewarson, hackerranken, az egyszerűbbeken érdemes edzeni. Ahhoz, hogy sikeresen tudj venni egy ilyen akadályt juniorként, logikus gondolkodás kell, és az, hogy a java a kezedben legyen, ne a feladat közben kelljen gondolkodni szintaktikán és alap JSE dolgokon. Nem nagyon találkoztam olyan feladattal interjú során, ami komolyabb speciális java tudást igényel. A legnagyobb előny nyilván az, ha találkoztál már az adott problémával, vagy hasonlóval, ehhez sokat kell gyakorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest