- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
estro
csendes tag
"A változóknak két fajtája van: primitívek és hivatkozások.
A primitív változók olyan értékekkel vannak tele, amelyek a változó tényleges értékét ábrázolják.
Az objektum típusú változó (hivatkozó változó), azonban az objektum elérésének módját tárolják."
Agyhullám: Java könyvben ez szerepel.
Én nem értem, hogy lehet referencia egy primitív, habár még nem vagyok gyakorlott a Javaban :/.
A referencia változó az egy objektumra hivatkozik aminek vagy van beállított példány változói vagy nincs, ha nincs akkor csak egy sima tulajdonság nélküli objektum, viszont a primitív változó az int, float, double stb... és használat előtt bekell állítani valamilyen értékre.
Jelenlegi ismereteim alapján egyetlen közös tulajdonságuk van, hogy biteket ábrázolnak. De ha bonyolult az okkifejtése akkor tényleg hagyjuk
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Ingatlanos topic!
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition & TH8A váltó egyben (PC)
- ASUS ROG Ally X
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest