Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Milyen okosórát?
- Mobil flották
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Gear S3 - második kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hű, mennyire egyetértek azzal, amit írtál a tanítási módszerekről. BME-n az egyetem első évében fogalmam nem volt a programozásról, és elképesztő mennyiségű időt kúrtam el az ilyen jellegű fos tanítás miatt (akár az előadásokon, akár a könyvekben), amikor végeláthatatlan mennyiségben hablatyolnak az elméleti háttérről, de még mindig egy sor kódot nem írtam, és nem is értettem, hogy kell megírni egy egyszerű programot, ebből következően az elméletet sem tudtam mihez kötni. Akkor mi a büdös francnak annyit nyomatni az elméletet az elején, ha nem mutatjuk meg a gyakorlatban, hogy mire jó? A legtöbb oktatókönyv írójával az a baj, hogy rohadtul nem tudják beleképzelni magukat a kezdő tanuló helyébe, csak szárnyal a képzeletük, hogy nagyjából hogyan kellene tanítani, de nem néznek utána, hogy vajon az tényleg hatékony-e.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 3560 - Core I7-1165G7, 32GB ram, Nvidia T500, Vil.magyar bill, 12 hó gar.
- Lenovo IdeaPad Slim 3 16ABR8 Ryzen 5, 16GB RAM, 512GB SSD, dedikált grafika, garanciás
- Hp Zbook Fury G7 " Gyári magyar Bill " Sok - Sok darab!!!!
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest