- Android szakmai topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mégsem lesz Sony autó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Hola,
Szeretném inicializálni az alábbit:
JetBrains IDEA + Maven + PrimeFaces + jBoss.Már hajam kitépem, mert egyszerűen képtelen vagyok egy ilyen project-et legalább a "hello world"-ig eljuttatni. Az eddig legjobb eredmény, hogy Maven kivételével ment minden, de akkor meg a PrimeFaces p: tag-ekkel nem tudott mit kezdeni a deploy, mivel Maven ekkor nem volt, a függőségeket nem tudtam behúzni. Szétolvastam már az internetet, találtam is példát, olyat is ami letölthető forrást ad, de azzal sem vagyok előrébb, az output üres, pedig változtatás nélkül letoltam. Próbáltam Tomcat-et is, azzal totális kapufa voltam.
Kicsit vakon vagyok még a Java világában, bocsi ha szakmailag nem helyes a fogalmazásom. Tehát magyarul: hogyan kezdjek egy java projektet, amiben PF-et szeretnék használni, és legalább odáig el tudok jutni, hogy kiírjak egy betűt?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Android szakmai topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Witcher topik
- Drón topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Apple iPhone 14 128gb - Erősen használt, kamera nem működik, akku 85%
- Apple watch SE 2 44mm cellular akku 100%
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi!