Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Hola,
Szeretném inicializálni az alábbit:
JetBrains IDEA + Maven + PrimeFaces + jBoss.Már hajam kitépem, mert egyszerűen képtelen vagyok egy ilyen project-et legalább a "hello world"-ig eljuttatni. Az eddig legjobb eredmény, hogy Maven kivételével ment minden, de akkor meg a PrimeFaces p: tag-ekkel nem tudott mit kezdeni a deploy, mivel Maven ekkor nem volt, a függőségeket nem tudtam behúzni. Szétolvastam már az internetet, találtam is példát, olyat is ami letölthető forrást ad, de azzal sem vagyok előrébb, az output üres, pedig változtatás nélkül letoltam. Próbáltam Tomcat-et is, azzal totális kapufa voltam.
Kicsit vakon vagyok még a Java világában, bocsi ha szakmailag nem helyes a fogalmazásom. Tehát magyarul: hogyan kezdjek egy java projektet, amiben PF-et szeretnék használni, és legalább odáig el tudok jutni, hogy kiírjak egy betűt?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Fitbit Versa 4 okos óra
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Köszi!