- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Hola,
Szeretném inicializálni az alábbit:
JetBrains IDEA + Maven + PrimeFaces + jBoss.Már hajam kitépem, mert egyszerűen képtelen vagyok egy ilyen project-et legalább a "hello world"-ig eljuttatni. Az eddig legjobb eredmény, hogy Maven kivételével ment minden, de akkor meg a PrimeFaces p: tag-ekkel nem tudott mit kezdeni a deploy, mivel Maven ekkor nem volt, a függőségeket nem tudtam behúzni. Szétolvastam már az internetet, találtam is példát, olyat is ami letölthető forrást ad, de azzal sem vagyok előrébb, az output üres, pedig változtatás nélkül letoltam. Próbáltam Tomcat-et is, azzal totális kapufa voltam.
Kicsit vakon vagyok még a Java világában, bocsi ha szakmailag nem helyes a fogalmazásom. Tehát magyarul: hogyan kezdjek egy java projektet, amiben PF-et szeretnék használni, és legalább odáig el tudok jutni, hogy kiírjak egy betűt?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi!