- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Most tanulgatom a java-t és próbálkozok gui-s appok készítésével is. Először szerettem volna egy általam már android-on megírt barkóba app-ot is megírni tisztán java-ban. Ez sikerült is, de arra lennék kíváncsi, hogy jelen esetben hogy kéne módosítanom a kódot ha azt akarom, hogy a tipp "leadása" ne csak a "tippelek" gombbal legyen lehetséges, hanem akkor is ha entert ütök a tippelési szövegmezőben. Gugliztam a témában de az ottani kódok számomra teljesen máshogy néznek ki, azok pár soros kézzel írott kódok én meg huzogattam ide-oda mindent és így a generált kódrészek marha sok helyet elvesznek és átláthatatlanná teszik az egészet. Azt tudom, hogy kell egy key action listener, úgy próbáltam, hogy jobb egér kattal csináltam egy "key released" eventet és oda akartam beírni a dolgokat, viszont ezek után nem bírtam backspace-el törölni az előzőleg megadott tippet.
Tudna valaki tippet adni?
itt a kódom, a lényegi rész a 154-181. sornál van, persze ott most nem cisnál semmit a keypressed metódus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tesla topik
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS notebook topic
- VoLTE/VoWiFi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest