- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
Java tanárt keresek. Tudtok esetleg ajánlani valakit, aki magánórákat adna?
Háttér:
Pár nap múlva 35 éves leszek, közgazdász. Kb. 1-2 éve valami projekthez muszáj volt jobban beleásni magam az Excel rejtelmeibe, és autodidakta módon elkezdtem makrókat írogatni. Itt megtanultam néhány nagyon-nagyon alap dolgot a programozásról. Aztán úgy egy fél éve megismerkedtem az Arduinoval, és próbáltam tovább mélyíteni a programozási (alap)ismerteimet. Néhány hónap után rájöttem, hogy milyen jó dolog a Google AppInventor felületen megírt Androidos programokkal irányítani a mikrokontrollert, ezért eldöntöttem, hogy meg szeretnék tanulni Androidot programozni. Ekkor elkezdtem Java tutorialokat, könyveket, videókat nézegetni, és nagyon megtetszett a dolog. Úgy érzem, jó lenne ezt rendesen megtanulni, mert nagyon élvezem - még ezen az alapszinten is - a programozást, és ki tudja, hátha egyszer főállásban is ezzel foglalkozhatok majd.
Tehát egy nagyon kis rálátásom már van a kódolásra, minden nap foglalkozok vele pár órát, haladok is valamennyire, de szeretnék sokkal gyorsabban fejlődni. Tanfolyamra nem szeretnék egyszerre egy nagyobb összeget kiadni, de szívesen áldoznék pénzt arra, hogy valaki heti 1-2 alkalommal foglalkozzon velem.
Az elszántság óriási, nem okoz gondot meló mellett éjjel 2-ig fennmaradni, ha valamit szeretnék megoldani. Úgy gondolom, egy jó tanárral viszonylag gyorsan tudnék így haladni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Üzleti vita és megbeszélés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Crimson Desert
- Mini-ITX
- Formula-1
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest