Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
Java tanárt keresek. Tudtok esetleg ajánlani valakit, aki magánórákat adna?
Háttér:
Pár nap múlva 35 éves leszek, közgazdász. Kb. 1-2 éve valami projekthez muszáj volt jobban beleásni magam az Excel rejtelmeibe, és autodidakta módon elkezdtem makrókat írogatni. Itt megtanultam néhány nagyon-nagyon alap dolgot a programozásról. Aztán úgy egy fél éve megismerkedtem az Arduinoval, és próbáltam tovább mélyíteni a programozási (alap)ismerteimet. Néhány hónap után rájöttem, hogy milyen jó dolog a Google AppInventor felületen megírt Androidos programokkal irányítani a mikrokontrollert, ezért eldöntöttem, hogy meg szeretnék tanulni Androidot programozni. Ekkor elkezdtem Java tutorialokat, könyveket, videókat nézegetni, és nagyon megtetszett a dolog. Úgy érzem, jó lenne ezt rendesen megtanulni, mert nagyon élvezem - még ezen az alapszinten is - a programozást, és ki tudja, hátha egyszer főállásban is ezzel foglalkozhatok majd.
Tehát egy nagyon kis rálátásom már van a kódolásra, minden nap foglalkozok vele pár órát, haladok is valamennyire, de szeretnék sokkal gyorsabban fejlődni. Tanfolyamra nem szeretnék egyszerre egy nagyobb összeget kiadni, de szívesen áldoznék pénzt arra, hogy valaki heti 1-2 alkalommal foglalkozzon velem.
Az elszántság óriási, nem okoz gondot meló mellett éjjel 2-ig fennmaradni, ha valamit szeretnék megoldani. Úgy gondolom, egy jó tanárral viszonylag gyorsan tudnék így haladni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Csere-Beszámítás! Garancia: 2027.11.11- Playstation 5 Pro konzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest