- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- A tokot is átvariálja a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokerecske1
csendes tag
Sziasztok
aknakeresőt próbálok csinálni, de elakadtam ott,hogy amikor egy üres mezőre kattintunk akkor a körülötte lévők is benyomódjanak.buttonfield[i][j].setActionCommand("0");
ActionListener al = new MyActionListener(buttonfield[i][j]);
buttonfield[i][j].addActionListener(al);ez történik ha egy darab olyanra kattintunk ami alatt "0" szerepel, azaz nincs körülötte akna, a MyActionListenerben meg így ez történik : if (ae.getActionCommand().equals("0")) {
t.setText("");
t.setBackground(Color.lightGray);
t.setEnabled(false);
}tudom, hogy rekurzívan kéne, csak egyszerűen nem jövök rá, hogy hogyan tudom az első gomb hatására benyomni a többit.
if (y>0 &&field[y-1][x]==0) tobbitfelfordit(field, y-1, x);
if (y<width && field[y+1][x]==0) tobbitfelfordit(field, y+1, x);
if (x>0 && field[y][x-1]!==0)tobbitfelfordit(field, y, x-1);
if (x<lenght && field[y][x+1]==0) tobbitfelfordit(field, y, x+1);
}
és még tovább kéne futnia mivel még az üres mezők utáni mezőnek is fel kéne fordulnia, illetve nemtudom, hogyan kéne leírni h forduljanak ezek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Acer Predator Helios Neo 16 i9-13900HX, RTX 4070 (140W), QHD+ 165Hz brutális teljesítmény!
- BeQuite! System Power 9 700W 80 Plus Bronze
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs