- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hali,
Fontos kérdés, ha van valakinek tapasztalata kérem szóljon
.
Magamnak akarok elsőkörben egy java webszervert, szeretnék pár webprojektet futatni rajta.
Jetty lenne a webszerver + PostgreSQL (esetleg mongodb is). Szerintetek egy ilyen webszervernek mennyi memória kell?
Most az jutott a tudomásomra, hogy minden egyes lekérésnél elindítódik külön-külön a JVM (ami egymagában 30-40 mega), ezen picit meglepődtem.
Mert én úgy tudtam, hogy nagyon terhelt webalkalmazásoknál a Java jobb választás, mert gyorsabban kitudja szolgálni mint a többi azonos hardveren (stackoverflow-on olvastam talán). De így picit el vagyok bizonytalanodva.
Eleinte tényleg tanulás céljából és hobbi projekteket üzemeltetnék (4-6 db).A kisebb projekteknél, amik max olyan "közepes" lesznek, azokra a Grails-t használnám (Groovy in Rails régebbi nevén) 2db-ra pedig talán a Spring MVC (1-kre biztosan)
Nektek mi a tapasztalatotok, javaslatok? 2GB elég lehet? (talán napi max 200 lekérés).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.