Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hali,
Fontos kérdés, ha van valakinek tapasztalata kérem szóljon
.
Magamnak akarok elsőkörben egy java webszervert, szeretnék pár webprojektet futatni rajta.
Jetty lenne a webszerver + PostgreSQL (esetleg mongodb is). Szerintetek egy ilyen webszervernek mennyi memória kell?
Most az jutott a tudomásomra, hogy minden egyes lekérésnél elindítódik külön-külön a JVM (ami egymagában 30-40 mega), ezen picit meglepődtem.
Mert én úgy tudtam, hogy nagyon terhelt webalkalmazásoknál a Java jobb választás, mert gyorsabban kitudja szolgálni mint a többi azonos hardveren (stackoverflow-on olvastam talán). De így picit el vagyok bizonytalanodva.
Eleinte tényleg tanulás céljából és hobbi projekteket üzemeltetnék (4-6 db).A kisebb projekteknél, amik max olyan "közepes" lesznek, azokra a Grails-t használnám (Groovy in Rails régebbi nevén) 2db-ra pedig talán a Spring MVC (1-kre biztosan)
Nektek mi a tapasztalatotok, javaslatok? 2GB elég lehet? (talán napi max 200 lekérés).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest