Hirdetés
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Nekem bajom lenne a Swingworkerrel (de lehet inkább a java futtatókörnyezetet kellene hangolnom, a végén kiderül miért).
Eddig nem bajlódtam azzal, hogy megakasztják a felületet az adatbázisműveletek, amiket a program előző verziója is használt, de most bonyolítani/"fürgébbé" tenni akartam a programotLétrehoztam egy új osztályt ami megvalósítja a Swingworker-t . Elég sokszor példányosítom az osztályt, és hívom az execute() metódusát, és ahogy nézem megmarad a memóriában (java.exe memfoglalása nő, minden execute() során, de addig még sose próbáltam, hogy be is teljen a teljes memória, viszont gyengébb gépre lenne a progi). Próbáltam .cancel()-t is, hívni, ha utólag (!) kiderül, hogy nem kellett volna futnia (igazából a műveletek alig tartanak 1-2 másodpercig, de közben egy táblában elmozdulhat a sorkijelölés, ami hatására újra indul a példányosítás és az execute() közvetetten).
Próbáltam a garbage collectort is hívogatni, de csak egy picit ugrik vissza. Igazából csak akkor csökken le a programot futtató java.exe memfoglalása, ha az alkalmazást lecsukom a tálcára, akkor viszont teljesen, még talán kisebb is lesz a memfoglalás, mint mikor elindult a program. Esetleg ez egy prefetch szerű dolog a java.exe-ban, és automatikusan alkalmazkodik a szabad memóriához?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Acer Aspire One 12" Win10
- Apple Watch ULTRA 49mm cellular gyönyörű, 2026 május 30-ig Apple garancia! Akku 86% Fulldoboz!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Garanciás Acer Nitro V15 15,6"FHD/165Hz/Ryzen 7 7735HS/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 4060 8GB/beszámítás van
- Macbook pro 16 2019. I9/32gb ram/512gb ssd/ Amd radeon 4gb
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest