Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Nekem bajom lenne a Swingworkerrel (de lehet inkább a java futtatókörnyezetet kellene hangolnom, a végén kiderül miért).
Eddig nem bajlódtam azzal, hogy megakasztják a felületet az adatbázisműveletek, amiket a program előző verziója is használt, de most bonyolítani/"fürgébbé" tenni akartam a programotLétrehoztam egy új osztályt ami megvalósítja a Swingworker-t . Elég sokszor példányosítom az osztályt, és hívom az execute() metódusát, és ahogy nézem megmarad a memóriában (java.exe memfoglalása nő, minden execute() során, de addig még sose próbáltam, hogy be is teljen a teljes memória, viszont gyengébb gépre lenne a progi). Próbáltam .cancel()-t is, hívni, ha utólag (!) kiderül, hogy nem kellett volna futnia (igazából a műveletek alig tartanak 1-2 másodpercig, de közben egy táblában elmozdulhat a sorkijelölés, ami hatására újra indul a példányosítás és az execute() közvetetten).
Próbáltam a garbage collectort is hívogatni, de csak egy picit ugrik vissza. Igazából csak akkor csökken le a programot futtató java.exe memfoglalása, ha az alkalmazást lecsukom a tálcára, akkor viszont teljesen, még talán kisebb is lesz a memfoglalás, mint mikor elindult a program. Esetleg ez egy prefetch szerű dolog a java.exe-ban, és automatikusan alkalmazkodik a szabad memóriához?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Call of Duty: Black Ops 7
- Formula-1
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ashes of Creation (MMO)
- Gyúrósok ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- Dell Optiplex 3040 Micro PC Windows 11
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest