Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Az exception ez:
org.apache.derby.client.am.SqlException: Invalid operation to read at current cursor position.
Ez akkor van, amikor egy sima SELECT * FROM tábla jellegű lekérdezést csinálok. Az rs.getFetchSize() is nullát ad vissza. Viszont ha kiadok előtte egy rs.next()-et, akkor már nem nulla, és kivétel sem keletkezik. És rendesen le is lehet kérni a mezőértékeket, persze ezeket az első sorból adja.
A SET SCHEMA nem működött sajnos. Az APP-be hogyan tudom betenni? A jobb klikk/Properties... lapon nem lehet átállítani a Schema sort, és amikor a táblát létrehoztam, akkor is csak a WHUSER volt kiválasztható (legalábbis az Owner listából).
Ezt próbáltam amúgy:
stmt.execute("SET SCHEMA=WHUSER");
ResultSet rs = stmt.executeQuery("SELECT * FROM \"WHUSER\".\"Stock\" WHERE ArticleID='" + articleID + "'");És ugyanaz lett a kivétel, mint máskor is:
org.apache.derby.client.am.SqlException: Column 'ARTICLEID' is either not in any table in the FROM list or appears within a join specification and is outside the scope of the join specification or appears in a HAVING clause and is not in the GROUP BY list. If this is a CREATE or ALTER TABLE statement then 'ARTICLEID' is not a column in the target table.Csináltam úgy is, hogy a WHUSER-t '-ok közé tettem, de semmi... (kivétel amúgy arra nem volt)
A másik ötletet (parametrizált query) köszi, majd még kipróbálom azt is. Bár most nem az injection a legnagyobb gondom.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- MiIphone 13 Mini 128Gb-gyönyörű-100% akku
- G.Skill Aegis DDR4 16GB CL16 3200MHz Gaming Series
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- ASUS ROG Zephyrus GA503QM / Ryzen 7 5800HS / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 3060 / 15,6 WQHD 165Hz
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest