Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Java konfigurációk esetén nekem először a properties fájl ugrik be, faék egyszerűségű textfile kulcs-érték párokkal. Lásd mondjuk: [link]
Ennek "modernebb", spórolósabb változata a yaml, de ha neked az ini tetszik, biztos az is jó. Mondjuk ha nem kötött, hogy csak ini lehet, én ezért nem hoznék be egy libet, hogy néhány konfig cuccot tároljak.Nincs az a metódus, ami megfut, ha azt mondod a programnak, hogy kill.
Persze ha normál terminálásra gondolsz, akkor izé... nem értem a kérdést.
A main metódus a be és kilépési pont. Megírod a kezecskéddel, hogy milyen esemény hatására terminálódjon a programod, és előtte azt mentesz, amit akarsz.Esetleg a jvm shutdown hook-ra gondoltál? Lehet haszna, de nézz utána, hogy mikor hogyan működik, mert egy egyszerű programnál én nem biztos, hogy szórakoznék vele.
---
Trubad Úr. Én szívesen megcsinálom neked. 1M HUF lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest