Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Üdv! Kényszerűségből ugyan, de ismerkednem kell a Java nyelvvel. Készítenem kell egy kis toolt, ami szervereken futna.
Kronológia:
- Java-t tanultam a suliban, kb. 15 évvel ezelőtt
- PHP-t és C#-ot használok viszonylag rendszeresen (nem vagyok programozó, de időnként szükség van rá, munkahelyen különböző toolokat készítek)
- alap programozási tudás megvan, de a Java-t nem ismerem nagyon
- miért kell nekem most mégis Java? Vannak Win és Linux alapú szervereink is, és a toolnak futnia kéne mindegyiken anélkül, hogy rendszerenként kellene fejleszteni a toolt.A készülő mini tool adatait ini fájlban tárolnám, ehhez a ini4j library lesz a segítségemre. Nem biztos, hogy jó ötlet, de indításkor betöltöm a tárolt adatokat, futás közben dolgozom velük. A program futásának végén pedig diszkre írnám az ini adatait.
Kérdés:
- milyen metódus fut le mindenképpen a program terminálása előtt, amit felhasználhatnék azini.store(configfile)futtatására?
- van-e jobb megoldás arra, hogy a konfigurációs adatokat másképp mentsem, az előző kérdésben foglalt helyett?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo ThinkPad L590 FullHD 1080p IPS - i5-8265U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Windows 11 Pro
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Aztech Webshop Modern és retro számítástechnika egy helyen Nyitás: Március 8. 12:00
- Huawei MatePad 11.5 2025 6/128GB - Garancia
- HDD-k és SSD-k 120gb-4TB-ig
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest