Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Szmeby
üzenetére
"Hmm. Azt hiszem, te többet láttál bele a kérésbe, mint én."
Ez igaz....én csak a vaskalapos, merev és felesleges kérdéseket nem szeretem...
"Ha neked tennék fel a kérdést egy interjún, hogy szerinted milyen egy jó, minőségi java osztály implementációja, akkor mit válaszolnál?"
Megkérdezném a kérdést feltevőt, hogy valóban, ezt az interjúra szánt 10 percet akarja arra felhasználni, hogy megtárgyaljuk, mitől lesz szép egy java kód? Vagy inkább ténylegesen ki akarja deríteni fogok-e tudni hatékonyan együtt dolgozni abban a csapatban, vagy annak az élén ahova épp embert keresnek. Mert pl én azért vagyok épp ott, hogy megtudjam ezt (a java kódkonferenciára ki se öltöztem volna).
Hála égnek, ilyen interjún nem voltam soha, és nem is voltam kényszerhelyzetben, hogy bele kellet volna mennem ilyenbe...Eddig mindig egy kötetlen, informális beszélgetésbe csöppentem, ahol a szűk szakmai dolgokról nem volt szó. Alapértelmezett volt, hogy ha kovácsnak jelentkezem és ők kovácsot keresnek, akkor nem kérdés, hogy mindketten tudjuk, milyen a felpattanó szikrába belenézni (ha ez nem így volna, úgyis kiderülne, egy héten belül)
20 éves tapasztalattal a hátam mögött pedig az a véleményem, hogy egy IT projekt legutolsó, szinte lényegtelen része, hogy mennyire szépen, mennyire jó minőségben (sic) vannak implementálva a java osztályok. (nyilván számít a kód milyensége, de nem ezen fogunk elbukni... mielőtt valaki visszadobná a labdát)
"A felhozott példákat én egy lehelletnyit túlzónak tartom"
A példák, mindig valami túloznak...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Arc Raiders
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Android játékok topikja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Acer Aspire One 12" Win10
- Apple Watch ULTRA 49mm cellular gyönyörű, 2026 május 30-ig Apple garancia! Akku 86% Fulldoboz!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Garanciás Acer Nitro V15 15,6"FHD/165Hz/Ryzen 7 7735HS/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 4060 8GB/beszámítás van
- Macbook pro 16 2019. I9/32gb ram/512gb ssd/ Amd radeon 4gb
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest