- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mobil flották
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Meg egy dolog jutott eszembe. A RealMatrix is ugy van megcsinalva, hogy vagy egyik vagy masik az implementacioja (Row vagy Block tipusu), es vannak olyan metodusok, amik tulkepp csak azt "lopjak" ki lathatatlanul, hogy melyik tipus van alatta (talan a create a double[][]-bol is ilyen). Bar a RealMatrix-nal ugye az elso dontes az a merete alapjan megszuletik, aztan lehet szivni ha valamiert olyan kodot hozol letre ahol keveredik... nem futottam bele de eleg gyanus nekem az a megoldas.
Itt ennel tisztabb is lenne, a kod egyetlen resze valtozik amikor modositanank a megvalositast, ez azert nem varhato a kiserleteken kivul gyakran, siman egyutt lehet elni vele. Szerencsere arrol meg nem en dontottem, hogy generic-es az interface- en csak abbol fozok amit kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Wanbo DaVinchi 1 Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Apple Watch SE GPS 40 mm, 80%, 12 hónap garancia + ajándék!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest