- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LG V30 - vezércsel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Meg egy dolog jutott eszembe. A RealMatrix is ugy van megcsinalva, hogy vagy egyik vagy masik az implementacioja (Row vagy Block tipusu), es vannak olyan metodusok, amik tulkepp csak azt "lopjak" ki lathatatlanul, hogy melyik tipus van alatta (talan a create a double[][]-bol is ilyen). Bar a RealMatrix-nal ugye az elso dontes az a merete alapjan megszuletik, aztan lehet szivni ha valamiert olyan kodot hozol letre ahol keveredik... nem futottam bele de eleg gyanus nekem az a megoldas.
Itt ennel tisztabb is lenne, a kod egyetlen resze valtozik amikor modositanank a megvalositast, ez azert nem varhato a kiserleteken kivul gyakran, siman egyutt lehet elni vele. Szerencsere arrol meg nem en dontottem, hogy generic-es az interface- en csak abbol fozok amit kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest