Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Drizzt
üzenetére
Itt most azert kell a generic, mert ahogy latszik is, pl. az add az direkt csak a sajat underlying-jait tudja osszeadni. Tehat egy kod nem keverheti az underlying-okat, mert pont az a lenyeg hogy ne legyen az egesz lehuzva a get(x,y) szintjere, hanem a meglevo megvalositas "teljes erejet" hasznalja ki. Senki nem is fog es nem is akar olyat irni, hogy nd4j matrixot adunk az apache-oshoz.
A cel nem az, hogy az interface elrejtse a megvalositast, csak hogy lehessen idovel cserelni alatta. De kozben nem fogjuk kidobni az nd4j sebesseget... [idokozben atment vegre a 3rd party engedelyezesen], meg az esetleges kesobbi GPU-val gyorsitast. Ugy kell elkepzelni, hogy a program egy futasa alatt a megvalositasok kozul mindig csak egy letezik, jojjon az barhonnan, es mint ProjMatrix tipusu valtozok lesznek kezelve [igen, van ProjMatrixUtils is create-tel... az interface amugy nekem kivulrol jon mint input, nem mondom hogy nem szolhatok bele - bar amikor probaltam, hogy ha csak 2dim matrixaink vannak, talan nem kene-e az interface-t se altalanos n-dim-nek csinalni, foleg ha a ket "gyari" megvalositas egyike alapbol se kepes ra... de siman lepattantam], egy teljes refactort tuti nem tudnek atvinni. A ...Utils-t bovithetem, masikat nemigen. Es en kell az implementaciokat csinaljam, a flatmatrix csak azert merult fel, mert az apache-t akartam "legyorsulni" (az nd4j-t mar vszinu nem fog sikerulni, bar majd meglatjuk, mivel naponta es hosszan futo job-rol van szo, csak az azon mert sebesseg szamit, nem az "altalanos").
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest