- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
alapz@j
tag
http://docs.oracle.com/javase/
Egyébként az egész letölthető egy nagy zip-ben, szóval offline is lehet használni. -
alapz@j
tag
Különféle méretű java virtual machine-ok vannak, enyhén szólva belezavarodtam, melyikre is lenne szükségem?
Én már egy ideje programozom java-ban, de megmondom őszintén, fogalmam sincs erről a témáról. Ha kell, a Java.com-ról letöltöm a legfrissebb JRE-t és JDK-t, telepítem a gépre, az Eclipse pedig felismeri és használja.
-
-Van-e olyan integrált környezet java-hoz, mint pld .net-hez a visual studio? Hogyan hívják?
Eclipse, IntelliJ, Netbeans.
-Van-e support olyasmi speciális esetekhez, mint pld NT Service-t írni?
NT szervizt en nem Javaban irnek.
-Különféle méretű java virtual machine-ok vannak, enyhén szólva belezavarodtam, melyikre is lenne szükségem?
Tobbfele van, attol fuggoen, hogy mire kell. .Net-re is van tobbfele (hogy mast ne mondjak, Mono es az MS-fele).
-Gondolom grafikus form és rendszer szolgáltatás komponensekhez tartozó libek valahol le vannak dokumentálva. Javahoz hogyan hívják az msdn-t?
Google + docs.oracle.comDe ha ezek a kerdesek felmerulnek, akkor valszeg .Netben sem vagy tulsagosan kepben (legalabbis nem az absztrakciok szintjen), szoval olvass el nehany alapozo konyvet.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Gitáros topic
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest