- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
rothkrisz
csendes tag
Eclipseben C-ben szeretnék programozni de ezt a hibát kaptam.
#Severity and Description Path Resource Location Creation Time Id
Error launching external scanner info generator (gcc -E -P -v -dD C:/Documents and Settings/Suli/Programok/C_eclipse/.metadata/.plugins/org.eclipse.cdt.make.core/sMi a teendő?
előre is köszönöm
-
fv82
tag
Sziasztok lenne egy tök egyszerű kérdésem. El akarom indítani az Eclipset de ő folyamatosan azt írja, hogy már 1.5 ös JVM kell neki vagy újabb. Honnan szerzek ilyet? mert már mindent letöltöttem, telepítettem, újraindítottam, de még most is ezért sír
és lassan én is sírok
-
ALI_G
veterán
up
-
ALI_G
veterán
ejj ez aztán döglött topic.
szóval win vista alatt eclipse-ben nem akar előjönni a swing. Update-eltem a pluginokat, lett is egy rakással több, de nincs ott a swing style
vki tudja mi lehet az oka? -
Tottu
senior tag
Amikor JAVA-ban programoztam Eclipse alatt, nagyon megtetszett ez a fejlesztői környezett így kiakarom próbálni a C/C++ -os környezetet is. Le is töltöttem a Eclipse IDE for C/C++ Developers-t azoban több gond is akadt vele:
- nem ismeri fel a szintaxist
- valamint a console-ra / problems fülre ki írja az alábbi hibaüzenetet:#No rule to make target `all'.
#Severity and Description Path Resource Location Creation Time Id
Error launching external scanner info generator (gcc -E -P -v -dD C:/Documents and Settings/Suli/Programok/C_eclipse/.metadata/.plugins/org.eclipse.cdt.make.core/specs.c)Valakinek van vmi ötlete, hogy hogyan lehetne beállítani?
-
Pizzafutar
aktív tag
válasz
Pizzafutar #11 üzenetére
Időközben megoldódott!
-
Pizzafutar
aktív tag
Köszi!
Aktuálisan Tomcat 5.5-öt használok, ami windows service-ként indul.
Itt a tomcat config menüben a paraméterk közt kell megadni a következő sorokat:
-Xdebug
-Xrunjdwpransport=dt_socket,address=8000,server=y,suspend=n
Igy az eclipse remote debuggingal valóban tud kapcsolódni a Tomcathez.
A következő kérdés, hogy az általam írt service-t hogyan tudom debuggolni?
Ugye a java forraskódot elkészítettem eclipsevel (project from existing ant build file...), majd ant-al lefordítva a kapott war filet telepítem a Tomcat managerrel. -
shev7
veterán
válasz
Pizzafutar #8 üzenetére
a tomcat inditasahoz csinalsz egy bat filet:
set JPDA_ADDRESS=8000
set JPDA_TRANSPORT=dt_socket
catalina jpda start
Majd az eclipseben a debugnal remote java applicationt valasztasz, es megadod a portot (jelen esetben 8000). -
ttoth
tag
Most épp két probléma izgat:
1. nemműködik a záró szögletes-zárójel. Magyar bill.kiosztás van, és windowsról van szó. Mi lehet a probléma?
2. Lenne egy servlet, amihez csinálnék egy ant build fájlt, ami elő tudja állítani a war fájlt vagy csak lefordítja a fájlokat, vagy... vagy... -
ttoth
tag
Sziasztok!
Remélem, más is kíváncsi, hogy kell hsználni az Eclipse-et. Eddig XEmacs-ot használtam, de sok helyről hallottam, hogy milyen jó az Eclipse, csak nem tudom használni. Várok tippeket, ötleteket, stb...
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest