Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2024: Két új órát hozott a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
válasz
wassermann
üzenetére
DSP plugin: amellyel állítható a zene sebessége, hangmagassága, csatornák állítása (wide stereo, stereo boost, amplitude modulation, psuedo stereo), tartalmaz hangefekteket (remove voice, pitch) és visszhang, reverb és tremolo efekteket is.
Üdv.: headhunter
[Szerkesztve] -
wassermann
addikt
Tudom rajtad nem segít! - de igazán leírhanád mire való ez a DSP izé... hamár megnyitottad, mert benézhet ide bármilyen egyszerü halandó (like me).
-
headhunter
addikt
Sziasztok!
Feltelepítettem az iZotope Ozone 1.0 DSP plugint és nem tudom hol lehetne a regisztrációt elvégezni? (7napos limit van hozzá és semilyen reg ablak nem jön be)
Bővebben: link
A másik programot nem lehet hozzárendelni a lejátszókhoz és nem leltem meg ezt az ablakot sem:
3) On registration Dialog select ''Manual Authorisation''
Bővebben: link
Üdv.: headhunter
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest