Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Indiában szeretnek TV-zni
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
brownus #1116 üzenetére
Persze, hogy nem baj. Csak akkor egyrészt nem kellene azon siránkozni itt, hogy felhigul a rendszer, hisz itt is van aki boldog boldogtalant meghívott úgy, hogy gyakorlatilag még egy virtuális szót se váltottak, nem hogy valaha beszéltek volna egymással, másrészt azon se kell csodálkozni, hogy bevezették a meghívó kvótát, mert ugyebár ők is rájöttek, hogy a korlátlan meghívó küldés nem vezet túl sok jóra, lásd a mondandóm első felét.
Én mellesleg nem vagyok a kvóta ellen, nem azt mondom, hogy a mostani állapot jó, de valamilyen rendszer alapján tuti szabályoznám a küldhető meghívók számát. -
SPDeluxe1.0
aktív tag
Sose mondtam,hogy szar meg lassú,hanem azt mondtam hogy egyáltalán nincs is.Én napközben használom is melóhelyen,és soha nem tapasztaltam semmilyen fennakadást,viszont most az életemben először itthon is fel akartam lépni,és semmi.Inkább legyen fizetős az összes kontakt-progi,de akkor adjanak a pénz ellenében minőséget is.
-
gregorik
senior tag
''ennyire nem kell komolyan venni''
sajna épp ez a baj, h eleinte (kb 3 éve regisztráltam) én is játékszerként kezeltem a wiw-et, holott nem az; kezdtek felbukkanni régi emberek, főleg lányok, akikkel egyszer már lezártunk mindent, mobilból kitöröltem őket stb.; de ezt már tényleg írtam. az is gáz, ha szóbaelegyedsz velük, az is, ha törlöd a kapcsolatot, mivel látják, hogy törlöd őket.
ha nem érzékelitek a wiwnek ezt a durva árnyoldalát, akkor vagy túl fiatalok, vagy túl öregek vagytok, vagy egyszerűen nagyon szerencsések a szerelemben..
Aktív témák
Hirdetés
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest