- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bleccs
tag
Na majd megnézzük akkor ezeket is, ha lesz rá lehetőség. De még az is lehet, hogy a referenciám nem jó, mert az i11 sem valami erős térerő oldalon. Annál is volt, hogy random eldobta pl. a budapesti Egér úton, újra kellett indítani. A Moszkva tér melletti Aldiban is rendszeresen eldobja, de legalább már újraindítgatni nem kell, ezt javították. "It just works", aha...
-
Bleccs
tag
Vártam ezt a készüléket, de az ára tényleg a sima S23-at közelíti. Ez még nem is lenne akkora probléma, mert az S23-at hajlandó is lennék kifizetni, de az nekem kicsi.
Na meg az Exynos, ettől is félek az itteni kommentek miatt. A barátnőmnek bátorkodtam venni egy A54-et (Exynos 1380), aztán mondom menjünk le anyósékhoz vidékre, nézzük meg a környéken milyen a térerő még 14 napon belül. Még jobb is mint az én i11-em térereje, útközben egyszer nem volt vele probléma, pedig azért átmentünk jó pár kilométernyi senkiföldjén. Wifije szintúgy jobb. Már odáig mentem pár hete, hogy elkezdtem kérdezgetni a Samsung S szériát birtokló ismerőseimet, hogy van-e gond a térerővel. Senki nem panaszkodott.
Most akkor mi az igazság?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- weiss: Pant* rant
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest