- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdraco
őstag
válasz
bollokcs80 #75 üzenetére
Javult akkor is, de én 14/6.0 frissítés után tapasztaltam hogy az s22 végre nem melegszik annyira android auto és waze közben. És az akksi teljesítménye is javult valamennyit. Szóval szoftveresen csíszoltak az általam is sokat szidott exynos 2200-on. Most már rendben van
-
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80 #75 üzenetére
Nem tragikus. Nézd, a Samsung (igaz szoftveres bohóckodással, de) élhetővé tette az Exynos 990-et, az Exynos 2100-at is. Az öcsémnek van egy céges S22U-ja, majd elkérem tőle és megnézem milyen.
-
válasz
bollokcs80 #19 üzenetére
Valószínűleg mások a felhasználási szokásaink, nálam az elején is necces volt a teljes nap, frissítéseket követően meg nem is bírta. Elváltunk, pedig alapvetően tetszett.
-
válasz
bollokcs80 #10 üzenetére
Sajnos a S888 sem sikerült jól köszönhetően a Samsungnak. Az S21 FE üzemideje újkorában sem volt acélos, a frissítésekkel pedig tovább romlott.
Használtam én is egy ideig. -
doooo
veterán
válasz
bollokcs80 #10 üzenetére
Mivel az S21-eknél nem állt fenn efféle különbség az SoC-k között, ilyen szempontból nem volt értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Star Trek
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest