- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kakuk.tamas #87 üzenetére
Itt most a laptopokról volt szó, amiket egyelőre viszonylag egyszerű szétszedni még egy mezei usernek is, és nem az egyberagasztott telefonokról amiket melegíteni kell, hogy valahogyan szét lehessen imádkozni. ( Ez is megérne egy misét amúgy )
S igen tudom hogy ez megy, hogy ha törik a kijelző akkor kuka, az egész teló de ezzel van a baj. S akkor ezek szerint nem jött át amit fentebb írtam, hogy szerintem ez baromi káros minden szinten.
Ahogy az sem jött át pedig fentebb írtam ezt is hogy az apple kezdte el ezeket a forrasztott szarokat, előtt nem volt ilyen egy laptopban sem ! S írtam azt is hogy főleg ezért vagyok pipa, mert mindenkinek szíve joga hogy úgy dagonyázzon az apple mocsárban ahogy csak szeretne, de mikor ez a mocsár kezd elönteni mindent akkor már had legyek morcos !
Pl. Thinkpad T490-ben már egy ram forrasztott és csak egy szabad slot van. Ugyanígy
a T14 G1, ben és a T14 G2-ben. A T14 G3-ban már minden ram forrasztott, és csak 32gb a max. Ahogy a T14 G4-ben is. Szóval igenis csessze meg magát az apple ezekkel a forrasztott szarjaival, meg a többi multi is hogy ezeket átveszi ! -
válasz
kakuk.tamas #70 üzenetére
Ez így van!
A feleségem ügyvédasszony, és nem azért vettünk az irodába Apple termékeket mert a word annyira szeret mac-en futni, hanem mert az ügyfelek igénylik! Meg is érkeztünk az illúzióhoz, amit az Apple fenomenális módon közvetít! -
joey04
titán
válasz
800k-s 8 gigás Pro vicc, de ha azt veszem, hogy csak nevében Pro, akkor meg azért vicc, mert 800k-s gép 8gb rammal szar vétel. Az egy szar vétel, de attól még alatta meg felette vannak jó vételek. de az őrült nagy baromság, amit nem a pro ipad, iphone, watch termékekről mondasz.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Oké, elfogadom amit írsz.
De próbáltál már M procis Apple-t 8GB RAM-mal? -
Wombath
HÁZIGAZDA
válasz
kakuk.tamas #1 üzenetére
Szépítettem rajta
-
Jhonny06
veterán
válasz
kakuk.tamas #1 üzenetére
Inkább te nézd át..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest