Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
senior tag
Miért voltak gerinctelenek? Akármekkora is egy cég, akkor sem lehet elvárni tőlük, hogy a végtelenségig öntsék a dollár milliókat egy olyan projektbe, ami nem térül meg. A közönség nem kért a csempékből, még az asztali nyolcat is dobniuk kellett, pedig ott erőfölényük volt. Telefonos fronton meg talán 8 százalékot sem sikerült a piacból kihasítaniuk.
Amit én jobban sajnálok az a BB10 rendszere. A Lumia 800-at is szerettem annó, de a Z10 az egy teljesen más szint volt akkoriban. Merem állítani a rendszerszintű gesztusvezérlést azóta sem sikerült olyan jól megoldani sem droidon sem iOS-en. Vagy ott volt a BB hub meg az elképesztően ötletes képernyő feloldás, ami egyetlen egyjegyű számból állt. Ha valaki direktbe nézte a kijelzőt akkor sem tudta kitalálni hogy mi az az egy szám amit megadtam és feloldotta a képernyőt.iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
KROK640
nagyúr
Túl sokra ne számíts, Ugyanis sajnos szoftveresen rommá van avultatva, a böngésző már szinte bármilyen weboldaltól összeomlik, a messenger már 2020-ban sem ment rajta, a navi közli, hogy nincs eléggé friss térkép ezért ő talán nem működne, és még sorolhatnám. Fényképezőnek és zenelejátszónak jó, még telefonálni és SMS-ezni, de szomorú, hogy egy remek telefont így tönkretettek szoftveresen
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest