- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ez nem valami "'találjunk valami indokot" gondolat, hanem egy reális magyarázat, hogy magában a CPU-ban van javítva, amit más is említett nemrég.
Egyébként te most amúgy mégis miről írogatsz itt és mégis kit akarsz ezzel a tervezett elavulás és felesleges szemét mantrával okítani, engem aki leírta már többször hogy nem támogatott PC-re is lehet Windows 11-et telepíteni és nem feltéten kell csak emiatt új PC-t vásárolni + ott van 1-3 évig az ESU, meg aki nemrég linkelte hogy akár a régi PC el lehet adni és annak árából vásárolni újabbat használtam? Hát ezt elég rendesen benézted...
Ha már ennyire ez kell, akkor soroljad csak hogy mennyit kellett költened új, kompatibilis PC vásárlására, mert a régire nem lehetett semmilyen módon Windows 11-et telepíteni és azt használni. Ja hogy nem is feltétlen kellett és lehet kijött 0 forintból, hát akkor meg ugye nem nagyon van miről írogatni.
-
King Unique
titán
Tudom mi az a tervezett elavulás, még tanultam is róla, ahol a villanykörte mellett az Apple és termékei szokott lenni a mintapélda, nem az ASUS, Microsoft és társaik.
Nem szimplán csak azt kell nézni mire elég a régebbi CPU manapság, hanem hogy megfelel-e bizonyos követelményeknek, pl. Meltdown és Spectre sebezhetőség érinti-e és egyebek, vsz ezeket figyelembe véve is lett összeállítva az a kompatibilitási lista. Amiben pl. Intel CPU-knál 8. generációnál lett meghúzva a határ, az is már 7-8 éves.
Egyébként úgy adod elő, mintha súlyos összegeket kellett volna vagy kellene költened Windows 11 kompatibilis PC-re, holott erről szó sincsen, meg ha eleve feltelepíthető nem támogatott hardverkonfigurációra is, a Windows 11 licenc is ingyen volt ha van korábbról Windows 10 de amúgy is olcsón szerezhető hozzá termékkulcs, stb.
+ A "Váltás Windows 11-re, avagy hogyan próbáltam "olcsón" megúszni a HW upgrade-t?" blogbejegyzés is önmagáért beszél, 61 ezerből megoldotta a fórumtag kompatibilis PC összerakását, illetve ténylegesen csak 33 ezer forint volt a költség, mert eladta a régi alkatrészeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest