Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz Joci10 #213 üzenetére

Ez nem valami "'találjunk valami indokot" gondolat, hanem egy reális magyarázat, hogy magában a CPU-ban van javítva, amit más is említett nemrég.

Egyébként te most amúgy mégis miről írogatsz itt és mégis kit akarsz ezzel a tervezett elavulás és felesleges szemét mantrával okítani, engem aki leírta már többször hogy nem támogatott PC-re is lehet Windows 11-et telepíteni és nem feltéten kell csak emiatt új PC-t vásárolni + ott van 1-3 évig az ESU, meg aki nemrég linkelte hogy akár a régi PC el lehet adni és annak árából vásárolni újabbat használtam? Hát ezt elég rendesen benézted... :B :DD

Ha már ennyire ez kell, akkor soroljad csak hogy mennyit kellett költened új, kompatibilis PC vásárlására, mert a régire nem lehetett semmilyen módon Windows 11-et telepíteni és azt használni. Ja hogy nem is feltétlen kellett és lehet kijött 0 forintból, hát akkor meg ugye nem nagyon van miről írogatni. :N

• King Unique

titán

válasz Joci10 #201 üzenetére

Tudom mi az a tervezett elavulás, még tanultam is róla, ahol a villanykörte mellett az Apple és termékei szokott lenni a mintapélda, nem az ASUS, Microsoft és társaik. :D

Nem szimplán csak azt kell nézni mire elég a régebbi CPU manapság, hanem hogy megfelel-e bizonyos követelményeknek, pl. Meltdown és Spectre sebezhetőség érinti-e és egyebek, vsz ezeket figyelembe véve is lett összeállítva az a kompatibilitási lista. Amiben pl. Intel CPU-knál 8. generációnál lett meghúzva a határ, az is már 7-8 éves.

Egyébként úgy adod elő, mintha súlyos összegeket kellett volna vagy kellene költened Windows 11 kompatibilis PC-re, holott erről szó sincsen, meg ha eleve feltelepíthető nem támogatott hardverkonfigurációra is, a Windows 11 licenc is ingyen volt ha van korábbról Windows 10 de amúgy is olcsón szerezhető hozzá termékkulcs, stb.
    + A "Váltás Windows 11-re, avagy hogyan próbáltam "olcsón" megúszni a HW upgrade-t?" blogbejegyzés is önmagáért beszél, 61 ezerből megoldotta a fórumtag kompatibilis PC összerakását, illetve ténylegesen csak 33 ezer forint volt a költség, mert eladta a régi alkatrészeket. :)) :C

Új hozzászólás Aktív témák