- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
válasz Luck Dragon #37 üzenetére
Előfordul.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #37 üzenetére
Semmi gond, megértem hisz annyi helyre kell figyelned
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #35 üzenetére
Honor 100??? Hogy jön ide?
[ Szerkesztve ]
-
-
Usgyi
aktív tag
Végre egy telefon ami nem a megszokott sablonra épül,hanem máshogy néz ki. Tetszik!
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz kbyte1024 #31 üzenetére
Lottót nem vettem még.
Amúgy nem volt közöm hozzá, max ha valami beépített kínai ügynök nem nézi a fórumot. (Kétlem )
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
kbyte1024
veterán
Emberek Graphics kolléga mindent is elintéz mégis írtam neki mit hozzon a Jézuska
-
-
K0vasz
aktív tag
végre egy telefon, ami faszán néz ki + nem tök ugyanolyan, mint a másik 1000
de azért remélem, az a ventilátor csak végszükség esetén kezd el zúgni
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Acélfarkas #23 üzenetére
Érdemes végiglapozni a generációkat azért.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Ezüst kivitel nagyon jól néz ki.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
csendes tag
Ha jól bánnak a későbbiekben a szoftver frissítéssel, akkor a jövőben nagyon ígéretes gyártó lehet 😁
-
Jagon
tag
A legalsó "kameralyuk" a ventilátor szívó oldala?
Az úgy jópofa ötlet lenne..."Mit jelent a rendszerváltás? ... Például Windows telepítés?" - Molnár Krisztián, vlogger.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Acélfarkas #16 üzenetére
Hát, elvileg áprilisban. Ami azért kicsit rég volt már. [link]
-
AS
félisten
Nyilván a 8 Pro-t nem cserélem le erre. Persze a Red Magic azt szeretné. Pont ezért nem frissíti a szoftvert.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Acélfarkas
senior tag
A Sony is lyuk nélkülieket ad ki, de nekem pl. nem jönnek be. Az utóbbi 2-3 évben mintha elvesztették volna a kedvüket telefon fronton. Kiadják az évi kötelezőt a szokásos túlárazással, de az innováció az eltűnt.
[ Szerkesztve ]
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz LosBlancosRM #11 üzenetére
Semmi ilyen nem volt benne. Más a véleményed, teljesen rendben van. Még csak meggyőzni sem akarnálak.
Mindössze annyit írtam, hogy a termékkategória sajátossága ez.
[ Szerkesztve ]
-
roli543
őstag
Mennyire gyönyörű
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Graphics
Jómunkásember
válasz LosBlancosRM #8 üzenetére
Meglepő egy gamer telefonnál.
Más a célcsoport. ettől a készülék érdemei nem csökkennek, csak a szubjektív értékítélet, meg persze ha valakit zavar, hogy mások mit gondolnak róla. Minő bohém dolog ilyen készüléket birtokolni.
De rengeteg remek készülék érhető el a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
senior tag
Nagyon bazári lett ezekkel a random feliratokkal. Nélkülük tetszene.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Acélfarkas
senior tag
Szoftverfrissítéshez hogy áll a márka? Tetszik a telefon, erre lehet már lecserélném az öregedő Xiaomi Mi 9T pro-t. Régóta várok már egy normálisabb árú teli kijelzős telefonra, amivel megint elleszek legalább 4 évig.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Graphics
Jómunkásember
Ha egy kicsit kisebb kijelzővel jelent volna meg, akkor ideális lett volna.
Nekem kicsit a Lenovo K900-at idézi a formaterv, lehet ezért is tetszik.
-
milkabrams
őstag
Gondolom hazai vásárlás és normális garanciális háttér erősen kérdéses, pedig elgondolkodnék rajta, hogy ez vagy s24 ultra legyen a következő telefonom.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Nagyon szép lett a szelfi kamera. Követendő példa.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
novinyul
veterán
Végre van OIS Na meg az ultra széles is sokkal jobb lett(persze kellett egy felesleges kamera is) Dizájn szempontjából az egyik kedvencem. Sajnos a frissítés szempontjából nem a legjobb gyártó
Xiaomi 14 - Retro telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest